STATUS vakuovací fólie PREMIUM 28 x 300cm 3 role 176200
Kód: STA 176200Detailní popis produktu
Široká 280mm fólie se hodí pro vakuování potravin ve větším množství. Potřebujete vakuovat celý bochník chleba do mrazáku, celou rybu nebo třeba steaky? Čtyřvrstvá fólie STATUS chrání potraviny před vzduchem a všemi vnějšími vlivy. Je vyrobena z velmi pevného a odolného materiálu s tloušťkou, která je vhodná pro skladování potravin v mrazáku, spižírně i v lednici.
Na co je 280mm vakuovací folie ideální?
- Vakuování pečiva (bochník chleba, rohlíky apod.)
- Vakuování celých kusů masa
- Vakuování steaků do mrazáku
- Vakuování vánočního cukroví nebo koláčů
Proč zvolit vakuové folie STATUS?
- Lze použít se všemi kvalitními vakuovačkami potravin na trhu
- Chrání potraviny před námrazou, která mění kvalitu, barvu i chuť potravin
- Zesílená extra tloušťka fólie: hladká vrstva 100 µm / vroubkovaná vrstva až 130 µm
- Nepropustnost zajištěna díky technologii čtyř vrstev
- Vroubkované vakuové sáčky Lze využívat opakovaně a mýt v myčce
- Vhodné na vaření Sous Vide
- Vhodné na vakuování do mrazáku
- Velikost sáčku si upravíte nařezáním folie
- Certifikace o zdravotní nezávadnosti
- Vyrobeno v EU (Slovinsko)
Proč je tloušťka folie zásadní?
Při výběru vakuové folie je klíčová nejen její bezpečnost pro zdraví, ale také tloušťka a pevnost materiálu. Společnost STATUS se specializuje na výrobu vakuových fólií vysoké kvality, které dosahují tloušťky až 130 µm, zatímco běžný standard na trhu je přibližně 60 µm. Díky tomu folie od STATUS poskytuje komplexní ochranu potravin, chrání je nejen před vniknutím vzduchu, ale také před poškozením během skladování v mrazáku či spižírně.
Investice do kvalitních materiálů
Přestože jsou vakuové folie od STATUS cenově vyšší než většina konkurenčních produktů, nakonec vám přinesou úspory. Jak je to možné? Výhoda tkví v jejich vysoké odolnosti a možnosti opakovaného použití, díky čemuž vám vydrží přesně tak dlouho, jak budete potřebovat. Folie od STATUSu je možné snadno umýt ručně nebo v myčce na nádobí a jsou navrženy tak, aby odolaly jak nízkým teplotám v mrazáku, tak i vysokým teplotám při vaření metodou Sous Vide.
Proč skladovat potraviny ve vakuu?
Uchováváním potravin ve vakuu můžete prodloužit jejich trvanlivost až čtyřikrát – v mrazáku vám tak vydrží i několik měsíců. Vakuování potravin totiž eliminuje přístup vzduchu, čímž dochází ke zpomalení oxidačních procesů. Navíc je ve vakuově uzavřeném obalu znemožněno šíření plísní, potraviny se nekazí, nejsou napadány škůdci a neabsorbují pachy z okolních potravin. Pokud jste si pořídili kvalitní vakuovačku potravin od značky STATUS, nezapomeňte investovat také do stejně kvalitních vakuových sáčků a folií, a předejděte tak plýtvání potravin.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vakuovačky, svářečky fólií a příslušenství |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.